Најновије

СЕСТРА ИЗНАД СВЕГА: Вељко оставио Машу јер је вређала Анастасију!?

Вељко Ражнатовић пре две недеље окончао је везу са Машом Терзић, и то када је пронашао поруке у којима она његову сестру Анастасију назива погрдним именима.
Маша и Вељко у срећна времена, фото: Инстаграм

Маша и Вељко у срећна времена, фото: Инстаграм

Наиме, син Цеце Ражнатовић случајно је видео преписку након чега је он дефинитивно оставио. "Након што су обновили везу, нико није помишљао да ће њих двоје тако брзо раскинути. Вељко је пре две недеље случајно видео Наиме, Маша је у преписци са једном особом на најгори могући начин вређала Анастасију. Када је све прочитао, Вељко је пробледео јер није могао да верује да му девојка на такав начин вређа сестру. Вељко највише на свету воли сестру и мајку и не да на њих зато га је овај Машин потез веома изнервирао", рекао је извор близак ћерки Звездана Терзића.
Сродне вести:Вељко Ражнатовић поново актер тучеЦеца открила због чега је нападнут Вељко!Цеца и Вељко морају на „терапију“!?
"Истог тренутка када је видео шта Маша заиста мисли о његовој сестри, Вељко је решио да стави тачку на њихову везу. Она није знала како да објасни те поруке, поготово што их је она слала. Цецин син ју је одмах оставио и не жели више да чује за њу. Он се сада проводи на сплавовима и свако мало га стартује нека друга девојка", рекао је извор. Подсетимо, Вељко и Маша су започели везу пре неколико месеци, а колико се Вељко заљубио у њу показао је истетовиравши реченицу: "У њеном осмеху видим нешто лепше од звезде" и датум рођења бивше девојке и сестре. Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА