Најновије

Медведев: Нећемо се затварати, напротив...

СOЧИ - Спекулациjе о претварању Русиjе у jедну затворену економиjу су неприкладне, будући да Русиjа жели да остане при основним принципима макроекономске политике, изjавио jе руски премиjер Дмитриj Mедведев коjи jе данас потписао указ о увођењу царина на украjинску робу.
Дмитриј Медведев (принтскрин: РТ)

Дмитриј Медведев (принтскрин: РТ)

"Било какве спекулациjе о фундаменталним изменама модела економског развоjа, у смеру затворене економиjе, jесу неприкладне и непотребне", изjавио jе Mедведев на инвестиционом форуму у руском одмаралишту Сочиjу, а преноси агенциjа Роjтерс. Mедведев се, такође, осврнуо на jачање улоге Русиjе на азиjском тржишту, рекавши да ће већа улога Русиjе у том региону допринети jачању њеног угледа и у другим регионима, укључуjући на Западу.
Прочитајте још: Протекле ноћи појачани удари украјинске армије!
"Jачање улоге наше земље у азиjском региону ће, без сумње, допринети jачању нашег угледа и у другим подручjима, као и на Западу", поручио jе Mедведев. Oсим тога, Mедведев jе данас потписао указ о увођењу царина на украjинску робу, као одговор на украjинско потписивање Споразума о придруживању Eвропскоj униjи. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА