Најновије

Секси учитељица постала хит на интернету!

Фотографија бугарске учитељице обишла је свет и постала је "вирална прича" за само неколико сати. Од колевке па до гроба најлепше је ђачко доба, каже стара изрека. 
Секси учитељица (Фото: Фејсбук)

Секси учитељица (Фото: Фејсбук)

Многи се са сетом или ће се са сетом, присећају/присећати школских дана, другара из клупе, добрих и "злих" учитељица, наставница... Учитељице су наш први додир са спољним светом када напустимо топли породични дом. Оне нас, уз родитеље, баке и деке, изводе на прави пут. Има оних који вам остају у сећању цео живот и оних које бисте што пре да заборавите. Ову учитељицу многи ће памтити, поготово очеви ђака-првака. Постала је прави интернет хит! Фотографија бугарске учитељице која држи за ручице ђаке-прваке у школском дворишту обишла је "вирални" свет у року од одмах! За само осам сати од објављивања имала је више од 350.000 лајкова на Фацебоок-у и више од 11.000 коментара. Коментатори имају разне асоцијације на ову лепу даму: "Иста је Ким Кардашијан, само мршавија".
Прочитајте још:Како је београдски таксиста надмудрио безобразног клијентаСазнајте краде ли вам комшија WiFi интернет…
Има и духовитијих: "Нма сумње да ће сви очеви једва чекати нови школски дан, да добаце децу до школе, а родитељски састанци ће бити пуни као око". "Штета што сам одрастао... опет бих кренуо у први разред и преселио се у Бугарску", кажу трећи. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА