Најновије

Aлбанска секс бомба Шкендије: За разлику од Станије, поред задњице ја имам и глас!

Певачица Дијана Дија односно Шкендије Мујају је једна од најпопуларнијих албанских певачица. Шкендије је већ неко време, што због певања а што због провокативних фотографија, у центру медијске пажње у Албанији и Македонији, а од недавно су је открили и српски медији који су је назвали "Албанском Станијом".
Македонски медији је називају "Албанка са големи задник" (Фото: Фејсбук)

Македонски медији је називају "Албанка са големи задник" (Фото: Фејсбук)

Она је једна весела, насмејана и дубоко емотивна особа, а у ексклузивном интервјуу за наш портал, она открива детаље о свом пореклу, животу, каријери и погледима на свет. Зашто баш денс музика? - То је само мој последњи албум. Волим све музичке правце и певам различитим стиловима. Ти си Албанка која живи у Швајцарској и пева на енглеском. Зашто на енглеском? - Пуно сам путовала, и живела сам у Дубаију неко време. Имам пуно фанова из различитих земаља, тако да морају да разумеју моју музику... Где одржаваш концерте? - Раније сам имала пуно концерата, онда сам престала због приватног живота. Која је твоја најпознатија песма? - Најбоља песма је сигурно "Сад је време", била је на топ листама у Француској и Швајцарској. А спот? - "Дуга љубави", снимљено у Дубаију. Када си отишла са Косова и због чега? - Ох, имала сам само 11 година. Моја породица се преселила. Да ли понекад свратиш у Пећ? - Долазим, поготово лети. Да ли би се вратила? - Не верујем. Досадно је живети на једном месту, а ја волим промену. Српски медији су пренели твоје фотографије мислећи да си само старлета, и пореде те са српским старлетама, као што је Станија. Албански медији те упоређују са Ким Кардашиан. Како гледаш на то? - Хммм, изгледам много боље од обе. (смех) Иначе, поред задњице имам и глас. Да ли би наступала у Србији? - Звали су ме 2012. да певам у Београду... Да ли си била? - Да, била сам. Имам пуно пријатеља из Београда, као и из Цириха, Дубаија, Осла... Имаш ли дечка? - (смех) Не још... Редовно качиш секси фотке на друштвене мреже. Део твоје популарности је због музике а део због изгледа, да ли ти смета? - Мислим да је до сада било делом због изгледа, али то ћу ускоро променити. Које су твоје најизазовније фотографије? - Имам их пуно. Скоро си најавила нови сингл, "Микрофон", када ће песма? - То је била само интро песма. Али, завршила сам нови сингл и ускоро ће изаћи, са видеом. На ЈуТјубу, гледаоци имају прилику да те виде у трбушном плесу. Шта је Шкендијин највећи таленат: Изглед, глас, плес или тело? - У новом споту ћете их видети све заједно... Због чега уметничко име Дијана Диа? - То је била идеја мог продуцента.
Прочитајте још: Прогнозирали јој велику каријеру певачице, а сад ради као хостеса!(ФОТО) ПАНИКА У ХОЛИВУДУ: Хакери објавили голе и порно фотке славних жена!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА