Најновије

Непристојна понуда оставила певачицу у шоку: Нудили јој "тројку" на наступу!

Вања Мијатовић је у жижу јавности доспела пре годину дана, када је доживела саобраћајну несрећу од које се опорављала више од пола године, а када се вратила наступима, почела је да добија разне непристојне понуде. Како сазнајемо, на једној тезги је доживела непријатност када јој је пришао један момак и понудио јој „тројку“, коју је она одбила!
Непристојна понуда за Вању Мијатовић, ЈуТјуб скриншот

Непристојна понуда за Вању Мијатовић, ЈуТјуб скриншот

- Вања много воли свој посао. Када се вратила на музичку сцену после саобраћајне несреће, имала је неколико заказаних тезги, а једна од њих је била у Аустрији. Вања, која је иначе максимално посвећена публици на наступима, има обичај да сиђе са бине и пева заједно са својим фановима. Тако је у једном моменту, док је шетала по клубу и певала, застала код једног стола за којим су седели момак и девојка. Тај дечко је повукао певачицу за руку и желео да јој шапне нешто, а она је у први мах помислила да жели да наручи песму. Како се Вања са осмехом нагла ка њему да чује шта жели, он је прошапутао да би било лепо да се његова девојка, он и Мијатовићева друже после наступа у једном хотелу. Када је чула шта момак изговара, брзо се вратила на бину и више није силазила - испричао нам је извор близак звезди „Гранда“.
Прочитајте и:Певачицу колеге подигле у ваздух, један од њих искористио прилику и ухватио је за…Кежман оставио и другу жену!Прогнозирали јој велику каријеру певачице, а сад ради као хостеса!
Како бисмо потвридили информације до којих смо дошли, контактирали смо са лепом Краљевчанком, која се насмејала на наше питање. - Јао, тачно је то што сте чули. Сада ми је та анегдота смешна, али тада ми, искрено, није било до смејања. Наступала сам у једном клубу у Аустрији и тај момак ми је отворено упутио позив да будем са њим и његовом девојком у спаваћој соби. Девојка је седела поред њега, климала главом и викала „да“, а ја нисам могла да се опоравим од шока. Побегла сам од њих и остатак вечери нисам силазила са бине - са осмехом нам је испричала Вања.
Вања: Још нисам прежалила Ставроса! Позната певачица Вања Мијатовић каже да је њена највећа љубав Грк Ставрос, са којим је годинама била у вези и са којим је после свега остала пријатељ, јер не може да замисли живот без његовог присуства. - Прича са Ставросом је завршена, али смо ми сада добри пријатељи. Он је улепшао мој живот и не могу да замислим да није присутан у њему. Значи ми када знам да имам неког кога могу да позовем и са ким могу да разговарам о свему - рекла је Мијатовићева.
Извор: Ало!

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА