Најновије

ДС, ЛСВ и НДС желе промену или нови Устав Србије!

НOВИ СAД - На дневном реду седнице Скупштине AП Воjводине, заказане за 23. септембар, наћи ће се предлог декларациjе о потреби покретања поступка измене или доношења новог Устава Србиjе.
Желе нови Устав (Фото: Скриншот)

Желе нови Устав (Фото: Скриншот)

Tаj предлог на дневном реду ће се наћи захваљуjући посланицима Демократске странке, Лиге социjалдемократа Воjводине и Нове деморкатске странке. Kако су Танјугу рекли председник посланичког клуба ЛСВ у покраjинскоj скупштини Бранислав Богарошки и секретар посланичког клуба НДС у Скупштини Воjводине Ђуро Влашкалић, предлог декларациjе потписала су 64 посланика коjа долазе из редова те три странке.
Прочитајте још: Демократска странка Србиjе неће мењати програм!
Богарошки jе рекао да ће текст декларациjе jавности детаљно изложити у понедељак, 22. септембра, на конференциjи за новинаре коjа ће бити организована тим поводом у просториjама ЛСВ. Влашкалић jе потврдио да су сви посланици ДС, НДС и ЛСВ у покраjинскоj скупштини потписали поменути предлог. Председник Скупштине AП Воjводина Иштван Пастор седницу покраjинског парламента заказао jе за уторак, 23. септембра. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА