Најновије

Таман што смо се навикли на овакав Фејсбук: Ево шта су нам сада спремили!

Према званичној блог објави, Фејсбук поново ради на промени почетнее стране преко које пратите вести пријатеља, страница и група где сте чланови. Овај пут ради се о промени начина приказивања садржаја који ће помоћи да корисници виде само актуелне објаве, а не да се појављују садржаји стари неколико дана.
Фото: Илустрација

Фото: Илустрација

- Циљ нам је да сви корисници у сваком тренутку виде временски прецизно рангиране и поређане садржаје, како не би пропустили важне новости пријатеља и страница које прате - пишу на блогу Фејсбук. Фејсбук ће погурати навише објаве које су најактуелније, које у датом моменту имају највећу пажњу корисника, са највише коментара и лајкова. Те објаве ће се подизати на највиша места насловнице, али ће се склањати како заинтересираност буде јењавала.
Прочитајте још: Осуђен на смрт због Фејсбука
Биће уведено и временско мерење актуелности објаве. Објаве које сакупљају највише лајкова у моменту објаве. би ће постављене на највиша места. Такви постови су, рецимо, извештаји с утакмица, који су најактуелнији током и недуго после завршетка утакмице. Са новим побољшањима насловнице таква објава наметнут ће се већем броју корисника док утакмица траје, а када се она заврши више се неће појављивати на почетној страни. Извор: Бошњак КС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА