Најновије

(ФОТО) Ова фотографија је расплакала Србију

Србију су други пут ове године погодиле тешке поплаве, због којих су евакуисана читава села у Источној Србији, а многе породице су остале без дома над главом.
Туга (Фото: Твитер)

Туга (Фото: Твитер)

У селу Бољетин, које је почетком недеље оштећено налетом катастрофалене поплаве, нова киша успорава рашчишћавање терена. Помоћ мештанима овог села у општини Мајданпек пружа више од 500 припадника Војске Србије који чисте поплављене куће.
Прочитајте још:
На друштвеним мрежама, појавила се фотографија, која је расплакала целу Србију, а на којој се види дечак од пет година, који гура мала колица и помаже у рашчишћавању. - Шта рећи а не заплакати? Док сам ишао селом, случајно сам видео дечака који поносно помаже да се његов дом рашчисти. Морао сам да га фотографишем, да овам мали Бољетинац буде примар свим мештанима села, али и свим грађанима Србије – каже Данијел Докић, аутор фотографије. Од петка у Бољетину дежура лекарјска екипа за све врсте помоћи мештанима и волонтерима. - Поред медицинског техничара, који је од понедељка кад је село поплављено свакодневно присутан, екипа ће бити допуњена лекаром и санитарним техничарем који ће бити у контакту са свим релевантним службама – каже др Миљојко Нешовић, в.д. директора Дома здравља у Мајданпеку. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА