Најновије

Хакери украли још порно фотографија славних личности

Три недеље након што су објављене прве украдене фотографије славних дама, сада су се на удару хакера нашле Ким Кардашиан (Kim Kardashian)(33), Аврил Лавињ (Avril Lavigne) (29), Хајден Панетиере (Hayden Panettiere) (25), Ванеса Хадџенс (Vanessa Hudgens) (25), ЛиЛи Собиески (LeeLee Sobieski) (31) и друге. Објављено је и још нових фотографија Џенифер Лоренс (Jennifer Lawrence) (24), као и од Кејли Куоко (Kaley Cuoco)(28), од које постоји и наводни филмић на којем она плеше само у гаћицама, пренпоси портал “24 сата.хр”.
Секси (Фото: ЈуТјуб)

Секси (Фото: ЈуТјуб)

На новом попису две звезде већ су искусиле овакву повреду приватности. Сви знају да је каријера Ким Кардашиан кренула узлазном путањом након што је у јавност процурео њен приватни порно филм, а Ванеса Хадџенс имала је великих неугодности када су 2007. објављене њене приватне секси фотографије. На сада објављеним 'фоткама' Ким је у купатилу потпуно гола и фотографише саму себе у огледалу, а нема ни вјенчани прстен.
Прочитајте још:
Нови материјали, а већином се ради о 'селфијима', појавили су се у суботу ујутро на порталима 4chan и Reddit. Засад још нико од нападнутих звезда није коментарисао објаву фотографија. ФБИ већ води истрагу, која је покренута пошто што су објављене прве фотографије, али још нису успели ући у траг починиоцима. Фотографије су украдене с iCloud-а, а у Apple-у су рекли да није погођен цео систем, већ само рачуни појединих корисника, којима су можда на неки начин украдене улазне лозинке. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА