Најновије

(ВИДЕО) Дечак од 8 година зарађује милион долара годишње

Све је почело као хоби, након што је овај осмогодишњак са оцем направио канал на Јутјубу. Данас, мали Еван зарађује 1,3 милиона долара годишње оцењујући играчке и видео игрице.
Мали милионер (Фото: ЈуТјуб)

Мали милионер (Фото: ЈуТјуб)

Шта год да сте радили када сте имали осам година, сигурни смо да нисте зарађивали као мали Еван. Овај дечак је са својом породицом творац ЕванТубе ХД канала на Јутјубу где оцењује играчке и видео игрице. Веровали или не, али Еван од овога зарађује 1,3 милиона долара годишње.
Прочитајте још:
Све је почело као хоби, након што је овај осмогодишњак са оцем направио канал на популарном сајту. Сав новац који породица прикупи од овога иде у инвестиције и штедне рачуне за будућност своје деце. Према речима оца Џереда, иза себе имају тим људи који продаје рекламе и води преговоре са различитим брендовима играчака. - Ово укључује и рекламе које се појављују око сваког нашег видеа, као и сами производи који се налазе у њима. Већина наших прихода долази од реклама (адс) које су постављене на самом видеу – истиче Џеред. Погледајте шта то мали Еван заправо ради: Извор: Телеграф  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА