Најновије

Ево Чединог мастер-плана за прелазак цензуса

Уколико би се она озбиљно ангажовала у странци Чедомира Јовановића, ЛДП би много лакше могао да пређе изборни цензус.
Алтернативно, певачица би могла да оснује своју странку (Фото: Фејсбук)

Алтернативно, певачица би могла да оснује своју странку (Фото: Фејсбук)

Јелена Карлеуша могла би да врати ЛДП у Скупштину Србије! Наиме, уколико би се она озбиљно ангажовала у странци Чедомира Јовановића, ЛДП би много лакше могао да пређе изборни цензус. Ово је закључак истраживања по наруџбини Чедомира Јовановића које је прошле недеље спровела велика београдска агенција. Најважније питање у овом истраживању спроведеном на територији целе Србије, без Косова и Метохије, било је: „Која би јавна личност, ако би се ангажовала у ЛДП, најпозитивније утицала на углед и рејтинг странке?".
Из рубрике:Дачић: Спор руског и америчког амбасадора део ширег сукобаМуфтија Зукорлић: Пао Тадић, пале и тензије у Санџаку!
Како пише „Информер", било је понуђено десетак одговора а резултат је био изненађујући: – Истраживачки узорак је био стратификован, за испитанике су бирани људи који су у последња три изборна циклуса макар једном гласали за ЛДП...Они су у огромној већини, од преко 65 одсто, рекли да је Карлеуша потенцијално најмоћније оружје Чеде Јовановића – пише „Информер". Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА