Најновије

Шабана Шаулића јурили да бију због 10.000 евра!

ЗАГРЕБ - Шабан Шаулић за длаку је избегао батине, и то пошто није испоштовао договор који је имао на једном приватном слављу у Хрватској.
Јурили да га бију (Вестинфо.рс)

Јурили да га бију (Вестинфо.рс)

Како Курир сазнаје, фолкер је у четвртак вече, заједно с Вики Миљковић, Кемалом Монтеном, Бокијем Милошевићем, Александром Пријовић и Фантастик бендом, певао на 40. рођендану жене једног познатог бизнисмена (име познато редакцији Курира), а уместо договорених два сата, за која је добио 10.000 евра, наступао је само 45 минута. Пошто је у тајности напустио свечану салу, поједини гости, који су у хрватским круговима познати као веома опасни, кренули су у потрагу за њим како би га вратили на бину и натерали да пева. Све је деловала нормално до тренутка кад су појединци схватили да се Шабан са супругом Горданом и сином Михајлом искрао из сале и упутио ка хотелу који је у власништву њиховог пријатеља Ћазима Османија, који је такође био на слављу. Они су опасни момци и Шабан није требало тако да се понаша јер је унапред добио хонорар да пева два сата, а певао је само 45 минута. Да их слављеница није зауставила, они би га нашли и свашта би било. С друге стране, Вики и чланови Фантасик бенда испали су прави професионалци и нису стали док последњи гост није отишао - наводи саговорник Курира који се затекао на лицу места.
Прочитајте још:

(ФОТО 18+) Најпознатија босанска старлета показала голе груди!

Она је опседнута сексом

У току јучерашњег дана покушали смо да ступимо у контакт са Шабаном, али је његов мобилни телефон до закључења овог броја остао недоступан. Међутим, његова супруга Гордана каже да је Шабан мање певао јер је било и других певача. - Шабан је, што се нас тиче, испоштовао договор. Он увек пева више од договореног, посебно кад нас на славље позову наши пријатељи. Овог пута је на наступу било још неких његових колега и не би било коректно да је само он певао. Драго ми је да неки желе да им пева до зоре, али то је немогуће - била је јасна Гордана Шаулић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА