Најновије

(ВИДЕО) Ових 10 створења је бесмртно!

Ово су бића која пркосе свему и могу да опстану у невероватно екстремним условима. Погледајте чему то ни временски услови не могу ништа.
Чудо (Фото: ЈуТјуб)

Чудо (Фото: ЈуТјуб)

Ако се у једначину убаци довољно или превише топлоте, хладноће, притиска или радијације можемо да са лица планете збришемо скоро свако живо биће. Ово су бића која пркосе свему и могу да опстану у невероватно екстремним условима. Познато је да корњаче дуго живе, и да је могуће да китови доживе до два века. Једна пронађена шкољка је имала 507 година, а једна врста сунђера може да доживи и неколико хиљада година.
Прочитајте још:
Међутим, да ли сте знали да постоји биће по имену Водени Медвед који кад је у опасности заустави свој метаболизам и исуши се, и може да преживи у кључалој води, у леду, може да издржи и невероватан степен радијације и вакуум у свемиру. Апсолутни шампион је такозвана Бесмртна медуза, која може да преокрене процес старења и да се, када се осети угроженом и да је у средини која јој не одговара, врати на ниво полипа и просто почне свој живот испочетка. Било би добро кад би људи ово могли, зар не? Погледајте видео са овим невероватним бићима:   Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА