Најновије

Мркоњић: Тужићу Зорану Михајловић

Бивши министар Милутин Мркоњић најавио да ће тужити министарку Михајловић због тврдњи да је одговоран за уговарање посла за спорну деоницу Уб – Лајковац.
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

Бивши министар саобраћаја Милутин Мркоњић најавио је да ће тужити потпредседницу Владе Зорану Михајловић због њених тврдњи да је он одговоран за уговарање посла за израду спорне деонице Уб-Лајковац, Коридора 11 који можда неће бити завршен до 2017. године. “Изненађен сам да министарка очигледно не зна технологију одлучивања у Скупштини, Влади Србије и Националном савету за инфраструктуру“, навео је Мркоњић у писменом реаговању на интервју минстарке Михајловић “Политици“ објављен у недељу. Замерајући министарки “непознавање ствари и одсуство професије“, Мркоњић је истакао да су и Скупштина и Влада и Национални савет за инфраструктуру донели својевремено одлуку да се иде у изградњу Коридора 11 и да се почне са најспремнијом деоницом за реализацију, а то је била Уб – Лајковац, 12 км.
Слично:Мркоњић држи „љубавну дијету“МРКОЊИЋ: Нисам лопов, мајке ми!ПАДА „ДРУМСКА МАФИЈА“: Мркоњић и Дробњак ускоро у полицији?
Мркоњић додаје да Михајловић одговор на питање зашто касни изградња те деонице, треба да потражи у предузећу “Коридори Србије“ које је тај посао водило од свог оснивања, а које је, како он наводи, и професионално и политички “под капом“ министарства које она води. “Госпођа Михајловић би требало да зна да министарство не гради, да граде предузећа. Министарство врши само управни надзор“, навео је Мркоњић. Он је додао да га је на одлуку да тужи министарку Михајловић навела њена инсинуација у интервјуу “Политици“ о постојању неких других интереса „када су договарани послови“. Извор: Тањуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА