Најновије

БАЈАТОВИЋ: Урадићу нешто што ће шокирати целу Србију!

БЕОГРАД - Генерални директор ЈП „Србијагас“ Душан Бајатовић и чланови менаџмента ове компаније дали су јуче крв у Заводу за трансфузију крви у Новом Саду, одговоривши тако на „блад челенџ“ који им је упутила министарка Зорана Михајловић.
Душан Бајатовић (Медија центар)

Душан Бајатовић (Медија центар)

Бајатовић је за Курир изјавио да неће, као потпредседница Михајловић, изазивати друге у „крвавом изазову“, већ ће осмислити нови изазов, који ће изненадити све у Србији. - То ће бити нешто сасвим неочекивано. Видећете - био је тајновит Бајатовић, али није хтео да открије о чему је реч. Курир је покушао да нагађа о чему се ради, па је директора „Србијагаса“ питао да можда неће да се обнажи у хуманитарне сврхе, али он није подлегао провокацијама. - Џабе вам је, не могу сада да вам откријем. Све ће ускоро бити познато - нагласио је Бајатовић.
Прочитајте још:

У СНС 200 „дуплих“ функционера

ДВЕРИ: У суботу увече излазимо на улице и не склањамо се док Парада не буде отказана!

Министарка Михајловић је, иначе, пре три дана добровољно дала крв и за исти изазов номиновала глумца Бранимира Брстину, шефа делегације ЕУ Мајкла Давенпорта и директоре свих јавних предузећа. Њену номинацију одмах је прихватио Бајатовић, и том приликом шаљиво рекао: - Даћу крв, боље него да ми је неки министри пију. А и колико сам упознат, то има хуманитарни карактер. Иначе, у акцији у Заводу за трансфузију крв су дали и директор за инвестиције „Србијагаса“ Јовица Будимир, помоћник генералног директора Милан Здравковић, директор правног сектора Милан Ђукић, председник РК Војводина Дарко Јевтић и Стеван Попов, капитен тог клуба. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА