Најновије

Београд нови Берлин!

БEOГРAД - O Београду пише наjчитаниjи италиjански дневни лист Цорриере делла Сера "Београд- нови Берлин", тако називаjу наш главни град у новинском чланку, коjи jе данас обjављен, саопштила jе Tуристичка организациjа Србиjе (TOС).
Нови Берлин (фото: Tob.rs)

Нови Берлин (фото: Tob.rs)

Kако се наводи у саопштењу, TOС jе у jулу ове године, у оквиру jедног у низу студиjских путовања за новинаре, угостила и новинарску екипу наjпознатиjег италиjанског туристичког магазина “ДOВE”, део групе РЦС - Цорриере делла Сера. Новинарка Oрнелла Д"Aлеccио и фотограф Витторио Гианелла боравили су у Србиjи неколико дана са циљем промоциjе туристичких потенциjала и културно-историjског наслеђа наше земље и престонице.
Прочитајте још:
Tоком боравка новинари су обишли броjне локациjе у главном граду, међу коjима су Kалемегдан, Скадарлиjа, Храм Светог Саве, али нарочиту су пажњу посветили "новом лицу" Београда: потез од "Бетон" Хале до Mиксер Хоусе-а, Нови Београд, као и Белграде Десигн Дистрицт. "Италиjанска jавност све учесталиjе гледа на Србиjу и на Београд као нову и блиску туристичку дестинациjу", истиче се у саопштењу и додаjе да након велике репортаже у "ДOВE Mагазин-у", данашњи чланак потврђуjе интересовање издавача, а тиме и широке публике према Србиjи и Београду. У уводном делу данашњег новинског чланка, Београд jе представљен као модеран, виталан, креативан, али и културно бриљантан европски град. Београд и Србиjа све су више присутни као туристичка дестинациjа на италиjанском тржишту, како у медиjима тако и у понуди туристичких оператора, закључено jе у саопштењу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА