Најновије

(ФОТО) ХИТ : Бора или Тасовац, питање је сад?!

Фронтмен групе Рибља чорба Бора Ђорђевић појавио се на снимању „Пинкових звезда“ обучен као актуелни министар културе Иван Тасовац.
Бора Тасовац (Фото: ЈуТјуб)

Бора Тасовац (Фото: ЈуТјуб)

Кад је ушетао у студио у Шимановцима, сви су остали запањени што је познати политичар дошао на снимање музичког такмичења, али кад је Бора проговорио, било је јасно као дан да је реч о популарном рокеру. Осим рашчупане седе косе по којој је Тасовац познат, Бора је у оригиналу скинуо и његов стајлинг, па је неизоставна била и лептир-машна. Познат као неко ко кроз песме годинама критикује власт и политичаре, Бора је, по свему судећи, и сада провоцирао.
Прочитајте још:
- Једном у прошлости сам био саветник министра за културу, а сада сам, ево, аванзовао - изјавио је у шали Бора на снимању емисије, што је изазвало салве смеха осталих чланова жирија - Цеце Ражнатовић, Мирослава Илића, Хариса Џиновића и Марине Туцаковић. Након што се сместио у столицу, Бора је уместо Цеце почео да прозива водитеља Милана Калинића, а наставиче су се и прозивке између Мирослава и Хариса. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА