Најновије

Организатори страхују од отказивања Параде!

БЕОГРАД - Организациони одбор Параде поноса Београд изразио је забринутост због информација Бироа за координацију служби безбедности да Парада 28. септембра није забрањена, али да ће коначну процену тек донети.
Прајд 2014. (Секулт.цом)

Прајд 2014. (Секулт.цом)

- Забринути смо због информације Бироа за координацију служби безбедности у којој стоји да Парада поноса није забрањена, али да ће коначну безбедносну процену, од које зависи да ли ће Прајд бити одржан, биро донети тек након скупова који су заказани за суботу, навели су организатори Параде. У саопштењу организациони одбор Параде позвао је све надлежне државне институције да истрају у одбрани Уставом гарантованих права својих грађана. У изјавама које су државни званичници давали последњих дана препознавали смо позитивне кораке у креирању климе која ће ове године коначно омогућити Прајд. Искреност тих изјава биће потврђена само ако се према плану, у недељу, 28. септембра прошетамо центром Београда", пише у саопштењу.
Прочитајте још:

МУП: Штрајкује само 5 одсто полицајаца!

Парада за сад није забрањена!

Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић данас је, након седнице Бира за координацију рада служби безбедности, рекао да Биро није забранио одржавање Параде, али да задржава право да је забрани уколико се процени да би безбедност грађана и имовине могла да буде угрожена. Стефановић је казао да ће Биро заседати интензивно да би одлука била донета благовремено. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА