Најновије

Певачица на слатким мукама: Растала се од дечка па не зна шта ће од удварача!

Фолк певачица Весна Змијанац након раскида са бизнисменом Жељком Ристићем отпутовала је у Грчку како би пазарила стан, а не због естетских третмана, како се писало.
Весна Змијанац као вино, фото: Mypr.bg

Весна Змијанац као вино, фото: Mypr.bg

Изабрала је Атину за своје ново место за изолацију због ћерке Николије, која је тамо живела седам година и везала се за тај град. Откад се вратилу у Србију почеле су да јој се догађају интересантне ствари на љубавном плану. "Не знам шта ме је снашло, одједанпут имам много удварача. У целој ситуацији не сналазим се баш најбоље, али свакако да ми пажња прија, врло је занимљиво шта ми се дешава. Реч је о неким стварима на које сам давно заборавила. Неки стари пријатељи ми се сада враћају, јер се нису проналазили у мом прошлом времену, а стичем и неке нове. Окружена сам драгим људима, много ми је лепо", казала је Весна отворено у интервјуу. Певачица је истакла како није ни у каквом контакту са бившим партнером, како нема потребе за тим и као и да не планира да га има.
Не пропустите:Извршитељи дошли да плене имовину Аци Лукасу у износу од 285.000 евра(ФОТО) Нећете моћи да поверујете како је некада изгледала Драгана Мирковић!Погодите ко је ова жена?
"На ту причу сам ставила тачку, не бавим се тиме. Догоди се да ми пријатељи пошаљу понеку поруку, али ме то не занима, чак ми је смешно. Живот иде даље, мој позитиван дух ме тера да главу држим високо и с осмехом корачам, много је лепих ствари које ме у животу чекају", искрено рекла је Змијанац. Подсетимо, Весна и Жељко су се недавно растали јер ју је наводно он варао са водитељком једне телевизије. Извор: Хелло, Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА