Најновије

Синди се потукла у клубу!

БЕОГРАД - Ивана Стаменковић Синди једва је извукла живу главу када је на њу у уторак увече у ноћном проводу насрнула анонимна девојка, да би затим наставиле да се туку.
Принтскрин

Принтскрин

Како „Ало!“ сазнаје, Синди је у клуб дошла са Сорајом Вучелић , још једном другарицом и другом, пиле су коктеле и супер се забављале, а онда се појавила девојка која је кренула да гура старлету, а већи инцидент спречило је обезбеђење. - Синди је са Сорајом пролазила кроз масу, када је прошла поред једне девојке која ју је гурнула, а затим је ухватила за косу и почупала. Сораја је била у шоку, али девојка је наставила да се расправља. Није јој ништа друго преостало осим да се брани, па је и она кренула да чупа непознату девојку - говори за наш лист извор који се нашао на лицу места. - Видевши да се створила гужва и да је нека туча у току скочило је и обезбеђење које је раставило Синди и ту девојку. Она је одмах избачена из клуба, а ни Ивана се није дуго задржавала, попила је пиће и са Сорајом напустила клуб. Бивша моделсица се након инцидента другарицама правдала да не зна који је разлог што је девојка напала и да јој није јасна позадина целе приче - завршава причу наш извор. Како би проверио наводе до којих је дошао Ало је позвао  Ивану, али није успео да дође  до коментара. - Зовите ме за 15 минута - рекла  је Ивана након чега више није одговарала на позиве, а затим је позвана и Сораја. - Не желим да коментаришем ништа - било је све што је рекла Сораја. Када је на Ивану насрнула непозната девојка, њена другарица Сораја одмах је скочила да је брани. - Сораја је ишла иза Синди и одмах је скочила да брани другарицу. Она је ухватила девојку за руку и покушала да је склони од Синди. Сва срећа, па није дошло до већег инцидента и нико није повређен - каже наш извор са лица места.
Прочитајте још:

Ево ко је популарној певачици „избио“ 10.000 евра из џепа!

ОПА БАТО: У стану певачице као у секс-шопу!

Ивана Стаменковић потукла се у ријалитију „Велики брат“ са Невеном Милићевић, због чега је манекенка избачена из шоу програма. Наиме, њих две су се прво вербално сукобиле, а затим је Невена почупала Синди, након чега су почеле да се туку. Продукција овог ријалитија одмах је избацила Невену, а њих две ни дан данас не разговарају. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА