Најновије

Тузланку убили силикони?!

БЕЧ - Смрт Тузланке Лејле Јагањац (28) која је 19. септембра пронађена мртва у свом стану у Бечу највероватније су изазвали лоши силиконски имплантати, који су проузроковали високу температуру и инфекцију! Ову вест објавили су аустријски медији, позивајући се на незваничне информације лекара који су радили обдукцију.
Жртва импантаната (видеопортал.ба)

Жртва импантаната (видеопортал.ба)

Према првим резултатима обдукције, на телу Лејле Јагањац установљено је више упала у пределу груди. Међутим, још увек није са сигурношћу утврђено да ли су откривене упале узроковале смрт, односно да ли је један од силиконских имплантата повезан са тим упалама. Бечка полиција је у потпуности искључила умешаност друге особе у Лејлину смрт, као и било какву повезаност њене смрти са конзумацијом дрога. Тест крви, као и детаљна анализа имплантата требало би да дају више одговора и коначно довести до разрешења тачног узрока смрти младе Босанке.
Прочитајте још:

Жртва похотника: Рекао ми је да сам фина, а ја њему да га спакује назад у панталоне

Бошњачки командант џихадиста погинуо на сиријском фронту

Подсетимо, након што се Лејла Јагањац 19.септембра није појавила у апотеци у којој је радила, њен шеф је позвао је полицију. Полицијски службеници пронашли су Лејлу мртву у стану у ком је живела у 21. бечкој општини (Флоридсдорф). Јагањац је у Бечу завршила Фармацеутски факултет, а у свом родном крају била је позната по великим хуманитарним акцијама за помоћ земљацима. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА