Најновије

За викенд први Ушће дог фест

БЕОГРАД - Први београдски сајам опреме, хране и козметике за псе и друге кућне љубимце, Ушће дог фест, биће одржан овог викенда, а манифестација има и хуманитарни карактер удомљавања напуштених паса из београдских азила и пружању подршке онима који одлуче да усвоје животињу.
Фестивал паса за викенд (Фото: ЈуТјуб)

Фестивал паса за викенд (Фото: ЈуТјуб)

На сајму, који заједнички организују Магазин Пас и ТЦ Ушће, учествоваће највећи домаћи увозници, дистрибутери и продавци хране за кућне љубимце. Први пут у Србији на једном месту наћи ће се производи највећих светских произвођача и домаћих брендова хране за псе као и предузећа која их увозе и дистрибуирају - Педигрее, Хиллс, Премил, Дог&Стyле, Сћлесир, Траинер... Своје штандове, на платоу испред улаза у ТЦ Ушће, имаће и реномирани козметичари за псе, власници фризерских салона и произвођачи опреме и аксесоара за кућне љубимце.
Прочитајте још:ШТА НАС ЧЕКА НАКОН ПАРАДЕ? Чешка- фестивал садизма на улицама, Италија- голе жене газе иконе!У Лучанима се вода повлачи, али проблеми остају!
Посетиоце, како је саопштио организатор, очекују посебни сајамски попусти, наградне игре, ревије паса, демонстрације правилног одржавања длаке и коже паса, савети тренера и ветеринара, ревије. Централни догађај Ушће дог феста биће сутра када ће се одржати хуманитарна ревија напуштених паса, уз учешће познатих глумаца, певача... На сајму ће своје штандове имати и организације за бригу о животињама које ће прикупљати донације у виду новчаних прилога, али и хране, огрлица, препарата против бува и крпеља. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА