Најновије

ЛСВ: Kако jе могуће да Београд за разлику од претходних година ниjе разлупан?

НOВИ СAД - Лига социjалдемократа Воjводине оценила jе након одржаног Праjда да jе веома важно што jе држава на таj начин данас омогућила поштовање сопственог Устава, а тиме грађанима гарантовала безбедност и право на слободно окупљање.
ЛСВ (Фото: Агросервис.рс)

ЛСВ (Фото: Агросервис.рс)

Без жеље, како кажу, да умање резултате рада MУП-а, за ЛСВ jе зато право питање како су хорде хулигана ове године као по команди изостале на барикадама и то питање постављаjу експертима, али и Ивици Дачићу, коjи jе шест година био на челу полициjе. "Kако jе могуће да Београд, за разлику од претходних година, ниjе разлупан нити су му улице крваве", пита ЛСВ у данашњем саопштењу и примећуjе: Да ли jе хордама сада неко рекао да се не поjаве?
Прочитајте још:
Уместо одговора на то питање ЛСВ констатуjе да jе jедини начин да се Србиjа jедном траjно избори са насиљем и организованим националнистичким и екстремистичким групама да њихови припадници буду изведени пред лице правде, али заjедно са своjим политичким инспираторима, менторима, финансиjерима и налогодавцима. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА