Најновије

Mали: Поносан на Београд

БEOГРAД - Градоначелник Београда Синиша Mали захвалио jе данас Београђанима што су одговорност, толеранциjа, поштовање људских права и слобода слика и порука коjа су данас послате из Београда у свет.
Геј парада (Фото: Фејсбук)

Геј парада (Фото: Фејсбук)

Mали jе у изjави Танјугу, након успешно завршене Параде поноса, рекао да jе поносан што jе на челу града коjи може да се мери са великим светским градовима - града коjи jе престоница државе коjа тежи да буде део EУ и коjа jе показала да jе jака и да се у њоj поштуjу Устав и права свих грађана. Oн jе рекао да се данас показало да jе Београд отворен, космополитски град, коjи препознаjе и поштуjе право на различитост. "Већина грађана има или позитиван или негативан став о данашњем догађаjу и без обзира на то одговорност, толеранциjа, поштовање људских права и слобода су слика и порука из Београда коjа ће данас обићи свет и због тога jош jедном желим да се захвалим Београђанима", навео jе Mали.
Прочитајте још:
Kако jе истакао, поjединици мораjу да схвате да насиље ниjе решење и да се неслагање са нечиjим лицним ставом не може решавати тучом. Mали jе изразио наду да jе данашњи скуп, коjи jе прошао у миру, значи да jе дошао дан када мањине почињу да заузимаjу равноправан положаj у нашем друству. "Tо jе оно што jе добро и што нам говори да смо на добром путу, да се мењамо у савремено и одговорно друштво и да су толеранциjа и прихватање различитости оно чему заjедно тежимо", закључио jе градоначелник. Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА