Најновије

НИКАД ВИШЕ, МИЛО МОЈЕ: Раздор међу сестрама Ковач

Кристина Ковач (40) изазвала је породични скандал кад се у суботу вече јавно одрекла своје старије сестре Александре Ковач (42).
Kристина Ковач, фото: Фејсбук, скриншот

Kристина Ковач, фото: Фејсбук, скриншот

Отворено писмо које је певачица објавила на Фејсбуку, како Курир сазнаје, разљутило је њеног оца Корнелија Бату Ковача (72) и најмлађу сестру Ању. Према речима нашег извора, они су јој жестоко замерили то што је јавно оплела по рођеној сестри и што је породични прљав веш доспео у јавност. Распад породице - Корнелије и Ања сматрају да проблеми треба да се решавају у кругу породице, а не да се износе пред широке народне масе. Кристини су замерили то што је у свом саопштењу изнела све детаље свађе између њих две - прича наш извор. И сама Кристина је у свом јавном обраћању потврдила да су је се и остали чланови породице одрекли. - Александри желим да јој се никада не деси освешћење, јер нисам сигурна да би могла да га преживи. Волим је и увек ћу је волети, она која је била најмајчинскија сестра на свету, мед и млеко, највећи таленат и звезда на небу, највреднија и разумна, дан-данас тугујем за њом. Ању волим и поздрављам, пошто ће са овим статусом она сама отићи из мог живота, мада је, реално, то већ учинила - написала је певачица. Корнелије без коментара Подсетимо, Кристина је у свом саопштењу објаснила да је свађа између њих две почела у вези с њеним хором Хардкорус, јер Александра није стала у сестрину одбрану кад је Роман изрекао увреде на њен рачун. Током јучерашњег дана у неколико наврата позвали смо Кристину и Александру, али оне нису одговарале на наше позиве и поруке. Њихов отац Корнелије Ковач није био расположен да разговара о породичним проблемима.
Из рубрике:ПЕВАЧИЦА ОПЛЕЛА ПО СЕВЕРИНИ: „Песме су јој ср*ње!“(ФОТО) Старлетин муж имао „пуне руке посла“, ухватио је за…СЕКСИ ДЕКОЛТЕ НИВЕС ЦЕЛЗИЈУС: Груди веће од главе!
Шта је Кристина поручила Александри - Не свиђам јој се што сам родила дете и запустила таленат и каријеру. Прво јој се није свидело што ма се удала, а онда што сам се развела. Што сам се угојила. Не свиђа јој се што сам ангажована у грађанско-политичком смислу. - Моје дете од када се родило, пет година скоро да није имало тетку. Па је онда шест месеци имало, па је, колико видим, последњих месец дана опет нема. Јер моја сестра сматра да је њен однос са мном довољно оправдање да се поиграва осећањима мог детета. - Није ми се јавила од када је дошла из Шкотске. - Кога и како воли, то је њена ствар. Шта ће све за њега да учини - такође. Али чињеница да њен животни партнер јавно пљује и маже г.внима њену рођену сестру говори о њеном односу према мени.
Увек биле сложне Кристина и Александра од рођења су биле нераздвојне. Од 1990. сестре су живеле у Енглеској, одакле се враћају у Србију и оснивају групу К2. Оне су 1995. године објавиле први албум под називом „Ајмо у живот“. Годину дана касније, издале су и други албум „Мало соула“, којим је група потпуно освојила домаће поп тржиште. У Србији је потом завладао турбо-фолк, а 1998. године су се разишле и започеле сопствене пројекте.
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА