Прочитајте још:Ако вам се ово гади, или сте пак вегетаријанац или вам вера брани конзумацију делова људског тела, онда сте у озбиљним проблемима јер произвођачи не морају да означе л-цистеин на етикети производа. Овај адитив користи се као смеса за третирање брашна, јер побољшава еластичност и квалитет теста, а тиме и изглед коначног производа. Због тога га додају у хлед, кекс, пецива, колаче и брзо смрзнуте производе. Осим људске косе, други извори л-цистеина укључују кокошја и пачја перја, длаке животиња, рогови крава и нафтни нуспроизводи. Извор: КурирУкрао 130 евра и делио проланицима али шокираћете се кад видите лопова!
Кад руски економиста прочита Николаја Српског: Европско пропадање је давно предсказано
Врху Запада је до мозга дошла проста мудрост: "Када је птица жива, она једе инсекте, али к...