Прочитајте још:Ако вам се ово гади, или сте пак вегетаријанац или вам вера брани конзумацију делова људског тела, онда сте у озбиљним проблемима јер произвођачи не морају да означе л-цистеин на етикети производа. Овај адитив користи се као смеса за третирање брашна, јер побољшава еластичност и квалитет теста, а тиме и изглед коначног производа. Због тога га додају у хлед, кекс, пецива, колаче и брзо смрзнуте производе. Осим људске косе, други извори л-цистеина укључују кокошја и пачја перја, длаке животиња, рогови крава и нафтни нуспроизводи. Извор: КурирУкрао 130 евра и делио проланицима али шокираћете се кад видите лопова!
Годишњица “Инцидента у Бањској”: Како су повезани трагични догађаји на Косову са самитом БРИКС у Казању?
Крајем септембра у Србији се сећају трагичних догађаја који су се одиграли на Косову и Мет...