Најновије

ЧАНАК: Пајтић нема легитимитет да води Владу и тачка!

Председник Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Ненад Чанак изјавио је данас да председник Покрајинске владе Бојан Пајтић више нема легитимитет да остане на том месту.
Чанак оштро (фото: Медија центар Београд)

Чанак оштро (фото: Медија центар Београд)

- Бојан Пајтић нема легитимитет да води Владу Војводине. Тачка! - рекао је Чанак. Он је додао да људи који окружују Пајтића већ 11 година морају да "већ једном" положе рачуне за оно што су радили. - Од (потпредседника Покрајинске владе) Драгослава Петровића па надаље - рекао је Чанак. Он није искључио могућност формирања "концентрационе" Покрајинске владе, што су предложили Савез војвођанских Мађара (СВМ) и Српска напредна странка.
Не пропустите:ПАЈТИЋ: Мање рушења покрајинске власти, више решавања проблема у земљи
- Ако се људи око нечега тренутно не слажу, то не значи да ће тако и остати - рекао је Чанак. Председник Покрајинске владе и Демократске странке (ДС) Бојан Пајтић рекао је данас да неће бити превремених избора у Војводини, јер и Скупштина Војводине и влада функционишу. На власти у Војводини је коалиција ДС, ЛСВ и СВМ. Представници ДС и ЛСВ разговарали су у августу са представницима Нове демократске странке о могућем проширењу владајуће коалиције. Председништво ЛСВ је саопштило да ће сутра разматрати питање будућности власти у Војводини. Извор: Агенције

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА