Најновије

Институт за безбедност: Хитно спречити дивљање жандармериjе!

БEOГРAД - Mеђународни институт за безбедност осудио jе данас претерану употребу силе припадника Жандармериjе према брату премиjера Србиjе, Aндреjу Вучићу и његовом обезбеђењу - припадницима Воjске Србиjе.
Фото: Википедија

Фото: Википедија

До сада обjављени искази учесника, сведока, као и видео снимак целог догађаjа, недвосмислено указуjу на потребу веома темељне истраге, у коjоj не сме бити заштићених, наводи се у саопштењу тог института. Додаjе се да министар полициjе мора одмах да суспендуjе до покретања кривичног поступка одговорне за оваj инцидент, а њихове непосредне старешине да смени.

Прочитајте још:

Ево колико су мушке проституке скупље од жена

Због чега је изненађен муфтија Зукорлић?
Свуда у свету би пребиjање блиског рођака премиjера од стране полициjе имало прворазредни значаj и када jе реч о истрази и када jе реч о заинтересованости jавности, оценио jе Mеђународни институт за безбедност. Истрага о овом инциденту не сме оставити ни наjмању безбедносну, нити политичку недоумицу када jе реч о околностима под коjима су брат премиjера и двоjица припадника Воjске били жртве полициjског прекорачења овлашћења, коjе jе у овом случаjу апсолутно било равно полициjскоj тортури, наводи се у саопштењу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА