Најновије

САЊА ДОЛЕЖАЛ: Песма "Е мој Саша" је посвећена једном Београђанину са Звездаре!

БЕОГРАД - Након 45 година успешног рада, Нови фосили направиће серију опроштајних концерта под називом "Љубав која нема крај“.
Сања Долежал (Принтскрин: ХРТ)

Сања Долежал (Принтскрин: ХРТ)

Фанови у Србији биће у прилици да 25. октобра у Београду и 22. новембра у Новом Саду последњи пут уживо чују њихове хитове. Певачица бенда Сања Долежал подвлачи црту и открива дуго чувану тајну о песми „Саша“. - Саша из Чингријине 11 је моја љубав из ране младости. Дуго се нисмо видели и чули јер више не живи у Београду. Песма је настала пре него што сам ја ушла у групу, али сам је једном приликом на концерту у Београду посветила управо њему. Због чега сте се одлучили на опроштајну турнеју? - Схватили смо да је време да се на достојан начин опростимо од наше публике. Свако од нас има неке своје преокупације, послове којима ћемо се посветити. Приватно се дружимо и тако ће остати и убудуће. Да ли то значи да су Фосили зрели за пензију? - Самим својим именом Фосили су зрели за пензију одавно (смех). Не бих то назвала пензијом, једноставно престајемо да наступамо уживо. Песме заправо живе све ове године и живеће кад и нас више не буде. Шта планирате кад се опростите од публике? - Владимир Кочић Зец завршио је дует с Мирославом Шкором и спрема соло издање. Он је композитор и бавиће се и даље музиком. Рајко Дујмић такође има неке планове у музици, Маринко ужива са супругом у пензији, а ја већ дуго радим разне пројекте на телевизији и то ме весели. Телевизија је моја велика љубав и тамо видим себе.
Прочитајте још:

САША ПОПОВИЋ ПРИЗНАО: Поражен сам!

(ФОТО) Звезда Гранда уградила два броја веће груди!

Како сте пребродили смрт супруга Ненада Шарића? - То је губитак који се тешко преброди. Ни данас није лако. Изгубила сам најбољег пријатеља и партнера, оца наше деце. Дани пролазе, али је туга увек присутна. Је ли његова смрт утицала на то да се група лагано повуче са сцене? - Не знам, али увек је говорио да морамо достојанствено отићи, док нас још воле и траже. Мислим да су Фосили то заслужили. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА