Најновије

Страни обавештајци спремају немире!

БАЊАЛУКА - Једна од тема на којој се увелико ломе копља у изборној кампањи у Републици Српској јесте и наводна могућност изазивања немира у изборној ноћи, ако резултати крену у лошем смеру, било по власт или опозицију.
Тајне службе на делу? (фото: rafayhackingarticles.net)

Тајне службе на делу? (фото: rafayhackingarticles.net)

Из владајућих странака стижу најаве да ће нереде организовати страни центри моћи, а опозиција упозорава да ће нереде изазвати власт. Тако је лидер ПДП-а и кандидат опозиције за Председништво БиХ Младен Иванић рекао да шеф СНСД-а, председник РС Милорад Додик, призива нереде јер је свестан да ће изгубити на октобарским изборима. - Додикове тврдње о томе како опозиција заједно са странцима припрема нереде после 12. октобра, јасан је показатељ да он неће предати власт мирно и да јавност Српске треба на то да се припреми. Очито је да оволико нападно инсистирање на некој теорији завере заправо значи да он губи изборе и да припрема терен за немире и за покушај да остане на власти на силу - рекао је Иванић. Међутим, Додик је нешто раније рекао да опозиција планира немире уз помоћ странаца чији је штаб лоциран у Тузли. Међутим, председник Српске је потом открио да има информације да је тај штаб измештен из овог града у ФБиХ. - Њихов план је да у изборној ноћи крену са причом о наводној крађи. Онда ће почети да дижу Пале, Бијељину, Добој и део Бањалуке да би се тако направио спектакл и прича о томе - истакао је Додик. Он је раније навео да један број страних пензионисаних обавештајаца седи у хотелу Тузла у Тузли и да су заузели два спрата. - Ти страни обавештајци настоје да координишу активности против власти РС у настојању да добију мекшу структуру људи, које ће моћи да придобију за своје планове - изјавио је Додик.
Прочитајте још:

Израел спрема независност Српске?!

Ова тема поменута је и на прошлонедељном састанку лидера владајуће коалиције, а информацију о обавештајцима и центрима моћи у Тузли у јавност је пласирао и лидер Социјалистичке партије Петар Ђокић. Извор: Вести онлајн

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА