Најновије

ЛДП: Напредњаци унапред покрали изборе

Либерално демократска партија (ЛДП) саопштила је данас да је фалсификовањем записника са састанка Општинске изборне комисије, Српска напредна странка (СНС) покрала изборе у Мајданпеку и пре самих избора, који се одржавају у недељу 7. септембра.
ЛДП позива надлежне органе, пре свих Управни суд, да реагују на очигледно кршење изборних радњи и изборне воље грађана, јер је „фалсификова

ЛДП позива надлежне органе, пре свих Управни суд, да реагују на очигледно кршење изборних радњи и изборне воље грађана, јер је „фалсификовањем записника са састанка ОИК, СНС покрала изборе у Мајданпеку” (Фото: ЛДП)

Само, једино и искључиво чланови СНС имају приступ штампању, бројању и распоређивању гласачких листића. Сви остали морају да им верују на реч, наводи у саопштењу ЛДП. Та странка позива надлежне органе, пре свих Управни суд, да реагују на очигледно кршење изборних радњи и изборне воље грађана. Избори нису докторат, па да се фалсификују, поручује ЛДП.
Из рубрике:ДАЧИЋ: Европа ће тражити да уведемо санкције Русији!ВУЧИЋ: Не осећам притисак ЕУ због Украјине и Русије
Уколико надлежни подлегну притисцима власти и игноришу очигледно кршење закона, ЛДП не само да ће изборе у Мајданпеку сматрати нерегуларним већ ће са дугим опозиционим странкама и покретима размотрити бојкот. Заједнички ћемо разобличити праве намере локалних челника СНС, стоји у саопштењу. Извор: Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА