Најновије

БРАТСКИ У МОСКВИ: Звезда и Спартак одиграли нерешено

МОСКВА - Фудбалери Црвене звезде играли су нерешено 1:1 са Спартаком у пријатељској утакмици на отварању Аткритије арене. 
Транспарент иста вера (Фото: Твитер)

Транспарент иста вера (Фото: Твитер)

Председник Русије Владимир Путин отворио је Аткритије арену 27. августа, а прву званичну утакмицу на велелепном стадиону одиграли су фудбалери Спартака и Црвене звезде, пред 37.000 гледалаца. Московљани су повели већ у 8. минуту голом Дмитрија Комбарова, док је реми Звезди донео млади Лука Јовић у 84. минуту. Спартак је почео утакмицу с најјачим саставом, док тренер црвено-белих Ненад Лалатовић због репрезентативних обавеза није могао да рачуна на Саву Павићевића, Данијела Аврамовског, Марка Петковића, Предрага Рајковића, Богдана Планића и Александра Ковачевића, као и на повређене Вукана Савићевића и Николу Мијаиловића. Стадион, на северозападу руске престонице, биће нови дом фудбалера Спартака, а на њему ће се играти и утакмице Светског првенства 2018. године.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Руска државна ТВ преносила сусрет Спартак – Црвена звезда: „Добродошли црвено-бели!“
Капацитет Аткритије арене је 42.000 места, али ће моћи да се повећа на 45.000. Његова изградња трајала је седам година, а коштао је 415 милиона долара. У наставку сезоне у Суперлиги Србије Црвена звезда следећег викенда у оквиру 5. кола гостује екипи крушевачког Напретка. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА