Најновије

Дик Адвокат дебитује на клупи Србије: Не плашимо се Француза

БЕОГРАД - Селектор фудбалске репрезентације Србије Дик Адвокат рекао је данас да се не плаши селекције Француске за коју је рекао да је међу најбољим тимовима Европе, али и поручио да се нада победи у предстојећем пријатељском мечу у Београду.
Дик Адвокат, селектор Србије (принтскрин Јутјуб)

Дик Адвокат, селектор Србије (принтскрин Јутјуб)

"Четири дана сам са екипом и полако се упознајемо и надам се да ћемо играти све боље и боље. Сутра играмо против јаког тима који је међу најбољима у Европи, али ме та чињеница радује, јер не желим да играмо са слабим ривалима, већ са најјачима како бисмо видели шта треба да променимо у будућности", рекао је Адвокат на конференцији за штампу на стадиону Партизана. Он је истакао да је резултат сутрашње утамице веома битан, али да је важна и игра тима. "Обе ствари су нам битне, данас смо уигравили екипу, ми смо млад тим и немамо разлога да се плашимо Француске која има квалитетне играче, јер и наши фудбалери играју у најбољим клубовима Европе", рекао је Адвокат. Он је уверен да ће Србија у сутрашњем мечу показати добру партрију. "Имам добар осећај за сутрашњу утакмицу. Гледао сам пријатељски меч између Француске и Шпаније, био је на највећем могућем нивоу", закључио је Адвокат и додао да је претходни селектор Синиша Михајловић направио добар потез подмлађивањем тима.
Прочитајте шта је рекао француски селектор: Дешамп: Србија је требало да игра у Бразилу, али видимо се у Француској
Капитен репрезентације Србије Бранислав Ивановић рекао је да је утакмица против Француске од великог значаја за његов тим, пошто ће дати тренутну слику националног тима. "Свака промена селектора има позитивне и негативне стране, али се надам да ће у нашем случају она бити позитивна. Адвокат добро познаје екипу и верујем да ћемо његове захтеве спровестии у дело. Морамо да урадимо све како бисмо се пласирали на ЕП. Иако имамо доста осцијација, напредујемо као тим. Француска је врхунска селекција , домаћини су ЕП и њуихов циљ је да га освоје. Даћемо све од себе да сутра остваримо повољан резултат", рекао је Ивановић. Утакмица између Србије и Француске игра се сутра од 20,45 сати на стадиону Партизана. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА