Најновије

(ФОТО) Прича о мршављењу која оставља без даха! Ова жена је за само две године изгубила скоро 114 килограма

Жена која је имала невероватних 177 килограма и ноћу се будила због проблема с дисањем, смршала је фантастичних 114 килограма за две године.
Трејси је сада инструктор фитнеса (Фото: БКС)

Трејси је сада инструктор фитнеса (Фото: БКС)

Трејси Хендерсон је сада фитнес инструктор, а била је тако дебела да није могла стати у каду нити ставити сигурносни појас. Она је променила начин исхране и почела да вежба, 30-годишњакиња из Глазгова се "преполовила". Одрастајући, Трејси је била на мети насилника, па је изгубила и самопоуздање. Још више је јела како би се утешила, патила је од депресије и агорафобије. -Јако су ме малтретирали у школи, па сам јела како бих се осећала боље. Ишла бих улицом, а људи би довикивали "дебела", чак из аута су бацали ствари на мене. Након тога сам била уверена да ми се сви ругају. Убрзо сам добила нападе панике, а агорафобија ми је дијагностикована кад сам имала 19 година. Била је тако велика да није могла стати у каду, везати појас или поделити с неким тросед. Више пута је била у болници због болова у грудима, а лекари су јој рекли да мора смршати. Упркос упозорењима није ништа предузела до једног одласка у куповину. - Схватила сам колико је одеће коју никад нећу моћи носити. Одједном, угледала сам улаз за женску теретану. Само пењање до улаза био је велики напор, била сам исцрпљена. Пријавила се у теретану у марту 2012. године, а била је тако велика да је инструктори нису могли измерити. Ипак, инструктори су били фантастични. За Трејси су направили програм по којем је вежбала пет пута недељно по 50 минута. Дијета која је подразумијевала воће, поврће и немасно месо, убрзо је донела резултате. За само годину дана, Трејси је смршала 95 килограма, а њена депресија и агорафобија су нестали.
Прочитајте још: Гориле победиле еболу! Како?!Шест намирница које једете сваки дан, а које вам ‘краду’ енергију
Она сада има само 63,5 кг, а постала је фитнесс инструктор како би помогла другима. - Када морате изгубити јако пуно килограма, мислите да се то никад неће догодити. Али, ја сам доказ да то можете учинити и променити свој живот. Извор: Бошњак КС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА