Најновије

Сензација: Ђоковић изгубио од Нишикорија!

Кеи Нишикори победио Новака Ђоковића 3:1 (4:6, 6:1, 6:7, 6:3) и ушао у историју као први Јапанац који ће играти финале Грен слем турнира!
Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

Новак Ђоковић (Фото: ЈуТјуб)

После пет година, први пут у овој деценији, финале УС Опена проћи ће без Новака Ђоковића, најбољег тенисера на свету! Србин није успео да се избори са сензацијом овогодишњег турнира, Кеијем Нишикоријем, који је постао први азијски играч у Грен слем финалу! На месту где је Ђоковић играо своје дебитантско Грен слем финале, Јапанац ће у понедељак играти за своју прву Грен слем титулу, против победника меча Роџер Федерер - Марин Чилић.
Прочитајте још:Троицки без успеха у Ђенови
Подсетимо да је Нишикори на путу до финала у пет сетова избацио и Станисласа Вавринку у четвртфиналу и Милоша Раонића у осмини финала. Управо због тога, многи су мислили да неће имати снаге за дугу борбу са Београђанином, који је до суботе провео чак три сата мање на терену. Међутим, Јапанац (десети носилац) нашао је начин да током меча превазиђе неколико криза и да у најважнијим тренуцима буде присебнији од Ђоковића. Погађао је ударце које смо очекивали од Новака. Са друге стране, нервоза је створила проблем српског тенисеру. Константно је играо по принципу топло-хладно и у моментима када је било очекивано да "преломи" меч, улазио је у серију грешака. До следећег септембра, остаће на једном освојеном трофеју УС Опена. Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА