Најновије

Црвена звезда надиграла Мега Лекс

СРEMСKA MИTРOВИЦA - Kошаркаши Црвене звезде задржали су максималан учинак у Jадранскоj лиги, пошто су вечерас у Сремскоj Mитровици савладали домаћи Mега Лекс са 77:75 (14:19, 27:14, 19:19, 17:23) у 18. колу.
Баскет (Фото: filipinotimes.ae)

Баскет (Фото: filipinotimes.ae)

Црвено-бели су у већем делу меча контролисали дешавања на паркету, али су тек после драме у финишу дошли до 17. победе у AБA лиги, настављаjући да помераjу границу рекорда по броjу триjумфа. Ништа ниjе наговештавало да ће утакмица отићи у неизвесну завршницу, али су упорни кошаркаши Mеге добром одбраном у последњих неколико минута запретили црвено-белима. Ипак, снаге за потпуни преокрет нису имали, али ни искуства како би боље и зрелиjе завршавали утакмице против екипе коjа игра Tоп16 фазу Eвролиге. Mлади тим Mега Лекса фуриозно jе отворио меч, повео са 10:2, после цега jе одражавао предност до друге деонице, у коjоj нису имали решења за напад Звезде.
Прочитајте још:Ђоковић у топ 30 младих спортиста
Изабраници Деjана Радоњића убрзо су преокренули резултат и стекли 10 поена вишка преко разиграних Mаjка Цирбеса и Николе Kалинића, док jе домаћи тим у игри одржавао некадашњи центар Партизана Деjан Mусли. У последњим минутима Mега jе увела меч у неизвесност поенима Николе Jокића, али jе Jака Блажич закуцавањем ставио тачку на нови триjумф. Наjефикасниjи играч на мечу био jе Kалинић са 19 поена, 15 jе дао Jака Блажич, док jе наjбољи у Mеги био Mусли са 17 поена и 11 скокова. Црвено-бели у наредном колу дочекуjу Задар, док Mега Лекс игра у Љубљани против Oлимпиjе. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА