Најновије

ОТКРИВЕНО: Колинда годинама лудела за Србином - шутнуо је и сломио јој срце!

БЕОГРАД - Колинда Грабар Китаровић, новоизабрана председница Хрватске умало се због страсне љубави са познатим српским плејбојем давне 1988. године преселила у Београд, пише “Информер”.
Колинда (Фото: Информер)

Колинда (Фото: Информер)

Два дана после избора на којима је победила, у њеном штабу кажу да је до последњег дана кампање страховала од откривања “страшне тајне”. Саговорник листа, близак пријатељ и сарадник нове хрватске председнице, каже да само малобројни пријатељи из младости знају за “Колиндину секс-аферу са Србином”. - Било је то давне 1988. године… Као двадесетогодишња студенткиња на приморју је упознала тада познатог плејбоја из Србије и страсне љубав је одмах букнула. Чак се и жестоко посвађала са својом породицом када им је рекла да ће прекинути студије у Загребу и отићи у главни град – преноси извор и каже да је све “пукло веома брзо”, али да је хрватска шефица државе годинама патила за згодним Србином!
Прочитајте још:(ФОТО) Гоца Тржан селфијем честитала српску Нову!
- Тај Србин је прво обећавао куле и градове, онда ју је искористио и откачио! Само је у једном тренутку престао да јој се јавља и оставио је саму… Иако се трудила да то од свих сакрије, годинама је патила за њим и чини ми се да нећу претерати ако кажем да је баш тада замрзела све Србе – каже саговорник из Загреба. Према његовим речима, осим што је болна успомена, ова несрећна љубав са Србином је и највећа “мрачна” тајна хрватске председнице. - Колинда се током целе изборне кампање страховито плашила да режим у Хрватској не открије њене “српске грехе” из младости. Веровала је да ће власт то покушати да искористи како би је политички дискредитовала у хрватској десничарској јавности, која је за њу као кандидата ХДЗ масовно подржала на овим изборима. Било како било, нико у њеном пристуству не говори о овој теми јер она одмах добије напад хистерије… Извор: Телеграф / Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА