Најновије

Михалков стиже на Кустендорф

БЕОГРАД - Међу славним гостима предстојећег Међународног филмског и музичког фестивала Кустендорф, који ће бити одржан од 21. до 26. јануара у Дрвенграду на Мокрој Гори, биће и оскаровац Никита Михалков.
Кустендорф 2015 (Фото: kustendorf-filmandmusicfestival.org)

Кустендорф 2015 (Фото: kustendorf-filmandmusicfestival.org)

Филм Сунчаница, прослављеног руског глумца и режисера, који је светску премијеру имао у Србији, биће приказан на Кустендорфу 25. јануара. Михалков ће учествовати и у радионици са младим филмским ствараоцима, саопштено је из Кустендорфа. Његов најпознатији филм до данас Варљиво сунце из 1994. године добио је Главну награду на Канском фестивалу и Оскара за најбољи страни филм. На Кустендорфу је потврђено и учешће режисера Алфонса Куарона, Бертрана Тавернијеа и Андреја Кончаловског, који је брат Никите Михалкова, а најављено је и учешће председника Британског филмског института Аманде Невил, мексичко-америчког филмског продуцента Алекса Гарсије и француске филмске продуценткиње Клоди Осар. Награду за најбољу фотографију 'Вилко Филач' ове године доделиће шведски директор фотографије мађарског порекла Иштван Борбаш и српски директор фотографије Горан Воларевић.
Прочитајте још:Роман о подухвату осуђеном на пропаст и славуОво су новогодишње поруке за Тасовца…ПРВИ ПУТ У СРБИЈИ: Објављен превод Чаплинове књиге
Извор: Срна  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА