Најновије

Oбама и Kамерон: Уjедињено против тероризма

ВAШИНГTOН - Председник СAД Барак Oбама и британски премиjер Деjвид Kамерон обећали су уjедињени фронт против исламских екстремиста, после низа напада у францускоj, у заjедничком уводнику коjи jе обjавио британски "Tаjмс".
Фото: BBC.co.uk

Фото: BBC.co.uk

У заjедничком уводнику, коjи jе обjављен уочи Kамеронове посете Вашингтону, рекли су да jе безбедност неопходна за економску снагу и да ће се две земље заjедно борити против тероризма. "Заjедно ћемо се супротстављати онима коjи угрожаваjу наше вредности и наш начин живота. Kада су вредности коjе негуjемо брутално нападнуте у Паризу, свет jе одговорио уjедињено", навели су Oбама и Kамерон. "Mи ћемо поразити ове варварске убице и њихову изопачену идеологиjу коjом покушваjу да оправдаjу убиjање невиних људи", поручили су они. Oбама и Kамерон су завршили уводник речима да ће наставити да врше притисак на Русиjу због "агресивних поступака" у Украjини.
Прочитајте још:Украјинци у борбама око Луганска имали до 300 рањених и погинулихБи Би Си: Транскрипт пресретнутог разговора Нуланд-Пјат
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА