Најновије

ПРИЧА КОЈА ЈЕ УЗДРМАЛА РЕГИОН: Беспомоћни пас данима био заробљен на водопаду Уне (ФОТО)

У Националном парку Уна, на Шртбачком буку, у Босни и Херцеговини одигравала се права драма која је заинтересовала цео регион!
Фото: Фејсбук

Фото: Фејсбук

На слапу, тачније на стени површине једног метра квадратног беспомоћно је седео пас и чекао да га неко спаси! Фотографије посавског гонича који беспомоћно седи делиле су се друштвеним мрежама заједно са молбама да неко оде на водопад и помогне животињи. Лепа вест стигла је у уторак из Националног парка Уна - пса су успели да натерају да скочи и спасли га из воде! - Дозивањем су натерали пса да скочи у воду и грчевитом борбом успели да га наведу да пређе на Хрватску страну Уне. Имао је среће с обзиром на то да је био при крају снага. Надамо се да ће преживети. На основу добијених информација, закључујемо да је током ловних активности са хрватске стране и прогона дивљачи која често у бегу зна да преплива Уну, овај пас кренуо за њима и завршио у реци, али за разлику од дивљачи није успео да пређе на другу обалу - наводе из националног парка.
Прочитајте још:(ВИДЕО) КРАЂА ЗА 13 СЕКУНДИ: Сакрила ТВ испод сукње и изашла!Упознајте момка који чини све да Србија никад не заборави страхоте мајских поплава (ФОТО)
Извор: dnevno.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА