Најновије

Погледајте који је репрезентативац Србије плаћао старлетама за секс

Српски фудбалски репрезентативац Никола Максимовић наводно је користио услуге старлета током последњег боравка у националном тиму, преносе београдски медији.
Никола Максимовић (Фото: Јутјуб принтскрин)

Никола Максимовић (Фото: Јутјуб принтскрин)

Штопер Торина због тога ће бити позван на саслушање у поступку против Михајла Максимовића и његових сарадника због организовања елитне проституције. Међу онима који су користили услуге, између осталих, познате старлете Мими Оро и њене колегинице Плејбојеве зечице Божане Вујановић, претпоставља се да има и других спортиста. - У пословној документацији која је вођена о девојкама, њиховим клијентима, приходима и расходима Максимовић није једина позната особа, која је наводно користила услуге елитних проститутки. На списку има и других спортиста, директора успешних предузећа и многих других познатих мушкараца – открива неименовани извор. Портпарол Првог основног тужилаштва Ирена Бјелош открила је да ће прва саслушања против Михајла Максимовића и његових сарадника бити заказан за почетак фебруара. За овог макроа, према до сада прикупљеним доказима радило је 12 старлета. - Међу њима, осим манекенки било је медицинских сестара, студенткиња, менаџерки хотела. Њихова цена је између 150 и 200 евра за сат оралног или обичног односа. Постојала је могућност да клијент девојку изнајми на цео дан, а поједини су захтевал и више девојка истовремено – рекла је Бјелош.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Порно дива својим изјавала шокиралаСЛАБА НА СРБЕ: Српски агент 2013. у Бриселу снимао секс са Колиндом?
Извор: Телеграф.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА