Најновије

ПРОНАЂЕН 61 ЛЕШ: Нови Џек Трбосек хара Манчестером

Сумња да нови Џек Трбосек хара у једном од највећих британских градова уследила је након што је из манчестерских канала извучен 61 леш.
Фото: uncyclopedia.wikia.com

Фото: uncyclopedia.wikia.com

"Могуће је да на улицама једног од највећих британских градова вреба серијски убица", упозорио је професор Крег Џексон. Британски медији сматрају да све указује на то да градом хара мистериозни и монструозни убица. Лешеви су извучени у последњих шест година, а Џексон верује да је убица још увек на слободи због тога што вода брише све евентуалне доказе. Полиција демантује те наводе, али професор Џексон тврди да је мало вероватно да је толики број тела нађених у каналима резултат несрећа или самоубистава. "Канали нису популарни међу самоубицама, поготово међу мушкарцима. Међутим, врло су популарни као одлагалишта. Уколико желите да избришете било какав ДНК доказ, нема бољег начина од воде", објашњава Џексон. Ипак, полиција одбацује Џексонове сумње и наводи да је "сваки случај помно истражен" и да нема доказа да су случајеви повезани.
Прочитајте још:Жена јавно погубљена због прељубе (ВИДЕО)КРВАВИ КРАЈ „КИБОРГА“: Моторолини „Спартанци“ уз борбу ушли у главни терминал Доњецког аеродрома (ВИДЕО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА