Најновије

Брутално убиство мароканца у Француској уз узвик: "Ја сам твој Бог! Ја сам твој ислам!"

ФРАНЦУСКА - Један Мароканац је брутално убијен у свом дому након што је избоден 17 пута и то пред очима своје породице. Убио га је комшија у инциденту који је полиција окарактерисала као "исламофобични напад".
Напад ножем (Фото: википедија)

Напад ножем (Фото: википедија)

Мухамеда Ел Макулија је напао 28-годишњи Француз, његов комшија након што је насилно ушао на врата породичног дома уз узвик "Ја сам твој Бог! Ја сам твој ислам!". Четрдесетседмогодишњи отац једног детета убијен је у Босету, мирном месту на југу Француске, на очиглед супруге Нађе која је покушала да га спаси. Она је том приликом задобила ране на рукама, бре него што је побегла са лица места са дететом и позвала полицију, извештава Гардијан. Председник француске Националне опсерваторије против исламофобије, Абдулах Зекри осудио је напад и рекао да је супруга убијеног била потпуно јасна по питању тога шта је нападач узвикивао приликом злочина. Нападач је ухапшен и оптужен за убиство, након чега је пребачен у психијатријску клинику.
Прочитајте још:Давутоглу: Шарли Ебдо и исламофобијаЕкстремна десница у Немачкој значајно расте!Апел ‘муслиманске мајке’ Исламској држави: „Набијајте их на колац!“
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА