Најновије

Ангела Меркел подноси оставку?!

БЕРЛИН - Женски часопис Ноје најавио је на насловној страни актуелног издања оставку канцелара Ангеле Меркел, што је наишло на саркастичне и духовите коментаре осталих медија, који данас пишу да Канцеларска служба није реаговала на то "сазнање", што указује, наводи се, да се тај магазин, уопште не би требало узимати за озбиљно.
Ангела Меркел (Фото: Пакистан Тудеј)

Ангела Меркел (Фото: Пакистан Тудеј)

"Ангела Меркел. Оставка. Сада ће јој муж бити потребнији него икада.", стоји на насловној страни тог женског магазина, познатог по прилозима о трудноћама у европским краљевским династијама и другим друштвеним темама.
Прочитајте још:

СНАГЕ НОВОРУСИЈЕ ЗАУЗЕЛЕ ПЕСКИ: Украјинци у повлачењу!

Планови и политичка судбина Ангеле Меркел честа су тема немачке и светске штампе. Магазин Штерн је пред изборе у септембру 2013, објавио, не наводећи извор, да канцеларка жели да се 2016. повуче из политике. Наводно, Меркелова ће 2016. године имати иза себе 25 година каријере на савезном нивоу и 62 године живота, а њен муж, професор Јоахим Зауер, 67. Осим тога, канцеларка не планира међународну каријеру, већ да с мужем путује од Аљаске до Огњење земље, па се зато повлачи. То је одмах демантовано из владе. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА