Најновије

(ФОТО) Овако данас изгледа дечак са "Брацо" чоколаде!

ЗАГРЕБ - Дана Бабића (33) из Загреба изабрали су за лице с чоколаде. Каже да му је донела популарност и га и данас пријатељи зову Брацо. Све је кренуло случајно 1988. године.
Дан Бабић на омоту "Брацо" чоколаде (Фото: Chocolader2.narod.ru)

Дан Бабић на омоту "Брацо" чоколаде (Фото: Chocolader2.narod.ru)

- Кад бих морао да наброји пет ствари које ме описују, једна од њих засигурно би била чоколада Брацо, каже Дан Бабић (33). Управо је његов лик дечака на тој чоколади. Како је навело Звечево, од 1957., откада су почеле да се производе па до данас, чоколаде Брацо и Сека продале су се у више од 1,5 милијарди комада. А све је кренуло случајно 1988. кад су у вртић на Бијеничком путу стигли фотографи. Тада шестогодишњег дечака није занимало ништа осим игре и једва је чекао да се снимање заврши. То му је била последња година у вртићу. - На јесен сам кренуо у школу и једног дана у септембру стигао сам кући, а мајка Нада ми је рекла да желе да ме сликају за чоколаду Брацо. Био сам толико изненађен више што, ако сам јео чоколаду, то је била искључиво чоколада Брацо, присећа се. Са Звечевом је потписао уговор на 126 тадашњих немачких марака. "Од тог дана сећам се само да ми је мајка припремила црвени џемпер. Био сам први на реду, а иза мене је била девојчица Теа Агбаба, која је била Сека. Тад сам је први пут видео, али је више никад нисам срео. Тек пре коју годину пронашао сам је на Фејсбуку", говори Дан. Прве чоколаде с његовом сликом у продају су пуштене 1990. "Ја о томе нисам волео да говорим, али није било пријатеља и рођака који се тиме нису хвалили", каже. Тврди да му професори никада нису гледали кроз прсте или поклањали оцене. Звечево је с временом Данову и Теину фотографију заменило цртежима, али нико од његових пријатеља није заборавио Брацу. - Драго ми је да сам имао прилику толико година да будем Брацо и то ми је дало неки осећај јединствености, говори.
Прочитајте још:

НЕВАЉАЛИ ПРОФЕСОРИ: Најбизарнији секс скандали у школама

Данас живи с братом Тином у Поречу. "Након Загреба, ово је велика промена, али нисам зажалио. Имам живот без стреса, довољно времена и енергије за тенис, вожњу бициклом уз море", говори Дан који је и заљубљен у четири године млађу Ивану. - Уколико неко одлучи да направи чоколаду Деда, сигурно ћу се пријавити, рекао је у шали Дан. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА