Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО/ ВИДЕО) Зверства Исил-а: Бацање људи са зграде, каменовање, распећа...

РАКА - Најбруталнија терористичка организација данашњице, Исламска држава (ИСИЛ), починила је протеклих дана невиђен талас јавних погубљења током којих су бацили са куле људе осумњичене за хомосексуалност, каменовали жену оптужену за прељубу и разапели најмање 17 младића.
Исил баца човека са зграде (Фото: Јутјуб принтскрин)

Исил баца човека са зграде (Фото: Јутјуб принтскрин)

Фотографије које су сведочанство ових стравичних обрачуна са "неподобнима" прошириле су се друштвеним мрежама, а прва их је објавила Канцеларија за информисање Ниниве. Ова двојица мушкараца која су бачена са високе куле оптужена су да су хомосексуалци, што је за ИСИЛ сасвим довољно да их зверски умори. Ово није први пут да са висине, мада су досад то радили углавном са зграда, бацају људе на улицу, а ако преживе, каменују их до смрти. Сиријска невладина организација Опсерваторија за људска права саопштила је да је последњи низ јавних смакнућа, међу којима и ово каменовање жене за коју је неко рекао да је прељубница, уследио после губитака које је ИСИЛ недавно претрпео. [caption id="attachment_445405" align="aligncenter" width="620"]ИСИЛ је разапео на крст 17 младића (Фото: Јутјуб принтскрин) ИСИЛ је разапео на крст 17 младића (Фото: Јутјуб принтскрин)[/caption] "На овај начин желе да пошаљу поруку људима који живе под њиховом контролом. Желе да им кажу шта ће им се догодити ако им се успротиве", наводи Опсерваторија.
Прочитајте још:Колинда не одустаје од Шешеља: Лидер СРС јој не да мираКадиров: Муслимани неће дозволити да буду искоришћени за дестабилизацију земље
Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА