Најновије

БИЗАРНО: Босанска баба лечи језиком тако што лиже очи!

БиХ - Старица из Босне има јединствену методу вађења труња из очију. Она страно тело из ока вади својим језиком, а тај третман обави за непун минут.
Око (Фото: pixabay)

Око (Фото: pixabay)

Босанка Хава Чебић из села Црњева је вероватно једина особа на свету која лечи језиком. Наиме, ова старица језиком из очију пацијената вади ситно труње, пиљевину, комадиће угља, стакло… Третман код ње траје врло кратко, непун минут. Хава испере уста алкохолом, примакне се пацијенту, подигне му капак и језиком тражи, а потом вади страно тело из ока. Она је технику научила пре више од 40 година од једне жене из села. "Људима у очима буде свашта, пиљевина, стакло, прашина... Доста њих дође и због промаје па им очи набубре", изјавила је једном приликом за Слободну Далмацију ова исцелитељка. Она је својом методом лечења наводно излечила и људе којима ни модерна медицина није помогла. "Један мушкарац је дошао код мене јер у болници нису могли да му изваде комадић гвожђа из ока. Оно му је натекло и загнојило се. Прво сам морала да очистим прљавштину па онда да извадим комадић", изјавила је Хава.
Прочитајте још:Ево доказа да је банана храна за суперхеројеШТА СУ О 2015. РЕКЛИ НАЈВЕЋИ ПРОРОЦИ: Не можете ни да замислите шта ће нас задесити!Откривена синагога у којој је проповедао Исус Христос?!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА