Најновије

Представљамо вам књигу "Кораци ка радости"

Ако сте мислили да је ово још једна у низу књига о дјетама, преварили сте се. Славица Иваниш је неко ко ће вам кроз сузе и смех показати да особе са вишком килограма могу да буду лепе, насмејане и срећне.
Насловна страна књиге

Насловна страна књиге

Ако сте много пута прибегли недељном преједању по „последњи пут“, јер од понедељка почињете дијету, ово је књига за вас. Ако сте одабрали да почнете дијету искључиво због календарске, астролошке или метеоролошке допадљивости тамо неког понедељка, ово је књига за вас. Ако сте тог понедељка доручковали, по пропису, овсене пахуљице и немасни јогурт, а увече се прејели, ово је књига за вас. Ако вам је тај прокоцкани понедељак донео горак укус одустајања и пораза, и одузео вам и оно мало одлучности којом располажете, ово је књига за вас. Ако осећања немоћи и беса због животних околности окрећете против себе, тако што прибегавате преједању, ово је књига за вас. Ако се вртите у зачараном кругу гојења и мршављења, ово је књига за вас. Ако сте гојазни и болно свесни чињенице да је нужно да ослабите, а то ипак не успевате да учините, ово је књига за вас. Отворите очи и одрекните се самозаваравања, извуците на чистац све оно што сте гурали испод тепиха. Одговорите храбро на питања која су стручна и веома директна. Испитајте своје шеме везане за унос хране, стекните увид у навике, раскринкајте заблуде, испитајте терене по којима, можда, понекад ходате стихијски, везаних очију. Успоставите контакт са оним делом себе који најчешће занемарујете, сагледајте где грешите, размислите шта бисте могли да промените, преузмите одговорност.
 Прочитајте још:  Сви који имају проблем са вишком килограма требали би да прочитају ову књигуТуче, разводи, прељубе и лажи: Ово су сви скандали на естради у 2014. годиниПогледајте коме је Георгиев честитао годишњицу брака…!
Извор Правда-Марија Гојковић

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА