Најновије

Вашингтон смислио (тајни) план за успостављање односа са Русијом

САД - Обамина администрација је припремила тајни план за „успостављање односа са Москвом” – објавила је америчка телевизија Фокс њуз, позвавши се на своје изворе.
Обама и Кери (Фото: whitehouse.gov / Pete Souza)

Обама и Кери (Фото: whitehouse.gov / Pete Souza)

Притом је још и прецизирала: „Прича се чак да је државни секретар Џон Кери предложио Владимиру Путину сусрет без посредника. А такође и да Бела кућа жели да у тај процес укључи бившег државног секретара Хенрија Кисинџера”. У улози експерта Фокса, бивша помоћница Џорџа Буша-млађег у време његове изборне кампање, Диди Сорвино оценила је да од покушаја отопљавања односа са Русијом у овом периоду неће бити ништа. Још је подвукла: „Сада је најбоље придржавати се санкција. Коначно имамо оно што функционише: цене нафте падају, а то нама иде на руку, а лоше је за Русију. То је одлично. Москва нам савезник највероватније никада неће постати. А ако нам буде бар мало помагала, или макар не буде непријатељски расположена према неким нашим иницијативама на Блиском Истоку – зар то за нас не би била идеална варијанта?” Други експерт исте телевизије, експерт Демократске партије за изборне технологије и шеф агенције Флечер Раули, Џон Раули рекао је: „Зар најбољи тренутак за преговоре није моменат слабости противника? Зато узмимо у обзир ситуацију са рубљом и са руском економијом”. Ово је био Роулијев одговор на питање: „да ли је погодан тренутак за мирење са Русијом?”.
Прочитајте још:Глобал рисерч: Вашингтон се спрема за рат са Русијом!ПОДМУКЛО: Вашингтон спрема нуклеарну експлозију у Украјини!?Обама: Агресија Владимира Путина на Украјину
Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА