Најновије

АО: Троицки ноћас иде на Мајера, почињу и дублови

МЕЛБУРН - Трећег дана такмичења на Отвореном првенству Аустралије у Мелбурну мечеве у синглу и дублу ће играти и четворо тенисера из Србије.
Аустралија опен (Фото: sport.ru)

Аустралија опен (Фото: sport.ru)

Виктор Троицки, 54. тенисер света, играће у другом колу против Аргентинца Леонарда Мајера, 26. играча на АТП листи. То ће бити њихов први дуел. Меч је други на програму терена број осам, на коме такмичење почиње у један сат после поноћи по средњеевропском времену, и очекује се да ће почети око 02:30 по нашем времену. Такмичење у дублу почеће Ненад Зимоњић, који ће у пару са Пакистанцем Ајсам-Ул-Хаком Курешијем играти против руско-казахстанског пара Тејмураза Габашвилија и Михаила Кукушкина. Тај меч је други на програму терена број 10. Душан Лајовић ће у пару се Јен-Хсун Луом са Тајвана у првом колу играти против израелско-филипинског дубла Џонатана Ерлиха и Трита Хјуија са Филипина, а они ће на терен број 20 као други по реду. Након што је у уторак завршила такмичење у синглу, Јелена Јанковић ће у првом колу дубла, у пару са Шпањолком Аранчом Пара Сантоњом играти против пољско-словеначког дубла Клаудије Јанс Игњацик и Андреје Клепац. Меч је други на програму терена број 22. У ноћи између уторка и среде на терен ће и Шпанац Рафаел Надал, који ће у другом колу играти против Американца Тима Шмичека. Други тенисер света Роџер Федерер, који ће за пласман у треће коло играти против Симонеа Болелија из Италије. Британац Енди Мари састаје се са домаћим тенисером Маринком Матошевићем, а Рускиња Марија Шарапова ће у другом колу играти против сународнице Александре Панове.
Прочитајте још:Ђоковић спреман за ХрватскуПогледајте који је негативан рекорд Ивановићева оборила у МелбурнуТроицки: Срећнији сам и много више уживам на терену
Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА